Best Western Plus Grand Hotel Elektra

Vansbrosimningen all inclusive

Pris från 720 SEK 

Pris per person / Pris giltigt från fre 05 jul 2019 sön 07 jul 2019

All inclusive på Grand Hotel Elektra för dig som ska simma Vansbrosimningen. Hotellet ligger i centrala Ludvika, nära till tåg- och buss station.

Bo på Grand Hotel Elektra, centralt i Ludvika. Kom med tåg/buss eller parkera bilen på hotellets parkering. Vid incheckning på hotellet får du din nummerlapp och slipper köa vid starten. Efter en rejäl frukost avgår buss från hotellet och tar dig direkt till startområdet för simningen. Efter loppet går bussen åter till Ludvika. Du har möjlighet att förvara dina saker på bussen under dagen och på återresan finns vatten och frukt.

På fredagen finns möjlighet att boka till pastamiddag som serveras 18-22, 95:-/pers, dryck tillkommer. Passa på att njuta av god mat och dryck i hotellets restaurang, efter utfört lopp, och boka en extra natt på hotellet, 600/enkelrum, 800/dubbelrum.
Restaurang och bar öppen 18 – 22 på lördag. 

I paketet ingår:
Logi/frukost, busstransport, vatten & frukt i bussen på hemvägen. Startkit med nummerlappar etc. vid incheckning på hotellet.

Buss avgår 8.30 och åter ca 16.00. Resan tar ca 1,5 timme, beroende på trafikförhållandet.

Each Best Western� branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Integritetspolicy