Best Western Plus Grand Hotel Elektra

Skidweekend med Vasaloppssegraren Elin Ek

Skidweekend 24-26 januari som passar alla, från nybörjare till elitmotionär, med Vasaloppssegraren Elin Ek. Vässa formen inför Vasaloppet eller bara njut av en inspirerande och utvecklande helg med boende på Best Western Plus Grand Hotel Elektra, Ludvika.

Ta chansen att utveckla din skidteknik och njut av god mat och mysigt hotellboende. Med 15 års erfarenhet av skidåkning på världscupnivå och långlopp, har Elin Ek stor erfarenhet och många tips att dela med sig av. Grand Hotel Elektra ligger centralt i Ludvika med närhet till fina skidspår med både natur och konstsnö. Ankomst fredag kväll och avresa söndag efter lunch.

Pris från 4700 SEK per person / Pris giltigt från fredagen 24  till söndagen 26 Januari 2020
I paketet ingår: Logi med stor frukostbuffé, lunch och middag på Grand Hotel Elektra
3 teknikpass på skidor och ett pass på gymmet med skidstyrka.

Spåravgifter ingår, samt inträde till gymmet och relaxavdelningen som finns i samma byggnad.
Egen transport med bil mellan hotell och skidanläggning krävs. Max 15 deltagare.

Maila oss för mer information och bokning till booking@ghe.s

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.